Referenties

Een opsommingslijst over meerdere kolommen met opdrachtgevers.
Daaronder de quotes van ‘gastenboek’.

Energie Finance Groothandel
Elctra Rabo MCB
Essent ING Staples
KNAP Wehkamp

Share on Twitter
Share on LinkedInShare via email

Nog eentje

Gaaf concept!

Klaas Loewe

Beste ooit!

Beste meneer Burgers, uw boek Geef nooit korting is mij door iemand aangeraden en ik heb het nu gelezen. Heb echt nog een vraag: wat is het voordeel van een hoge prijs boven niet verkopen? Je hebt het minder druk zegt u, maar uiteindelijk zal er toch? Beste meneer Burgers, uw boek Geef nooit korting is mij door iemand aangeraden en ik heb het nu gelezen. Heb echt nog een vraag: wat is het voordeel van een hoge prijs boven niet verkopen? Je hebt het minder druk zegt u, maar uiteindelijk zal er toch omzet.

Jolanda Klein

Grappig

Beste meneer Burgers, uw boek Geef nooit korting is mij door iemand aangeraden.

Jeroen Kick

Leuk

Beste meneer Burgers, uw boek Geef nooit korting is mij door iemand aangeraden en ik heb het nu gelezen. Heb echt nog een vraag: wat is het voordeel van een hoge prijs boven niet verkopen? Je hebt het minder druk zegt u, maar uiteindelijk zal er toch omzet.

Rick de Heuvel

Beste service

Beste meneer Burgers, uw boek Geef nooit korting is mij door iemand aangeraden en ik heb het nu gelezen. Heb echt nog een vraag: wat is het voordeel van een hoge prijs boven niet verkopen? Je hebt het minder druk zegt u, maar uiteindelijk zal er toch omzet gedraaid moeten worden. Service ontdekken klanten pas als ze eenmaal bij je gekocht heb.

Jan Klaas
here