TV-optredens

Jacqueline wordt regelmatig gevraagd voor TV-optredens. Zo was zij eerder te zien bij MKB in the Picture, 7 Ditches TV en is zij nu als financieel expert betrokken bij het programma ‘Hoeveel ben je waard?’.

In dit SBS6-programma doorbreken Viktor Brand, Jacqueline Zuidweg en boedelmakelaar Eric Branger het laatste taboe! In 8 afleveringen krijgen we een kijkje in de portemonnee van willekeurige Nederlandse huishoudens. Na een voorzichtige inschatting van de kandidaten zelf wordt de volledige boekhouding doorgelicht, alle bezittingen getaxeerd en krijgen de kandidaten inzicht in wat er onderaan de streep over blijft. Het resultaat is boeiend en soms zelfs schokkend: zelden schatten mensen hun waarde juist in.

De rekensom is eigenlijk eenvoudig en toch ook heel interessant: als je je huis en al je bezittingen verkoopt, je leningen aflost met je spaargeld, hoeveel ben je dan waard? Tijdens het uitpluizen van de financiële administratie van de gewone Nederlanders in het tv-programma, komt er heel wat aan het licht. Vaak krijgen kandidaten een spiegel voorgehouden die hun blik op de toekomst totaal verandert.

Heeft u zelf financiële problemen? Zuidweg & Partners is gespecialiseerd in schuldhulpverlening aan ondernemers en ex-ondernemers. Wij brengen u als particulier graag in contact met andere hulpgevende instanties.

‘Hoeveel ben je waard?’ is vanaf 8 januari om 21.30 uur te zien bij SBS6.
Onderstaand krijgt u een impressie van de uitzendingen.

Zelf berekenen hoeveel u waard bent? Dat kan hier >

Share on Twitter
Share on LinkedInShare via email
here