Functies

Naast de directievoering over haar bedrijf Zuidweg & Partners, probeert Jacqueline Zuidweg daar waar mogelijk om een betere landelijke, kwalitatief goede schuldhulpverlening te bewerkstelligen in Nederland. Dit doet ze bijvoorbeeld door het continue zoeken van de publiciteit en door het geven van voorlichting:

  • Voormalig voorzitter van Jong MKB Amsterdam
  • Voormalig bestuurslid van de brancheorganisatie NVVK
  • Eén van de initiatiefnemers van Stichting Schuldhulpverlening voor ondernemers in Friesland
  • Presentatrice, initiatiefnemer en partner van het TV-programma MKB in the Picture. Het programma voor en door ondernemers, van ZZP tot BV!
  • Veel gevraagd spreker en dagvoorzitter
  • Docent, o.a. Leergang Wsnp (Wet schuldsanering natuurlijke personen) van OSR
  • Bestuurslid Stichting Jong Ondernemen
  • Lid Rotary Club Amsterdam – West
  • Redactielid van het vakblad Tijdschrift voor Schuldsanering
  • Zuidweg & Partners is businesspartner van Ondernemersplaza in Amersfoort

 

Jong Ondernemen

Jong Ondernemen is hét platform voor educatie van ondernemerschap. Jong Ondernemen vindt dat je ondernemerschap niet alleen in theorie kunt leren maar vooral door het te DOEN. De stichting is een enthousiaste en ondernemende non-profit organisatie, waarbij een substantiële bijdrage nagestreefd wordt voor een betere economische toekomst van Nederland, die valt of staat met de mate van ondernemerschap van de jongeren van nu. Middels een doorlopende leerlijn en nauwe betrokkenheid vanuit het bedrijfsleven ontwikkelen leerlingen en studenten van alle leeftijden ondernemersvaardigheden door ‘learning by doing’. Het bestuur wordt onder andere gevormd door Heleen Dura van Oord.

Jong Ondernemen is opgericht in 1990 op initiatief van ABN AMRO, VNO-NCW en MKB-Nederland in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel en de NBA.

MKB in the Picture

MKB in the Picture is een initiatief van Jacqueline Zuidweg, Martijn Meima (www.meimacoaching.nl) en Duurzaam24TV (www.duurzaam24.tv), in samenwerking met Ondernemersplaza Amersfoort (www.ondernemersplaza.nl). MKB in the Picture is hét TV-programma voor en door ondernemers. Van Zzp tot BV! Vooralsnog zijn de uitzendingen te zien op het multimediale platform www.duurzaam24.tv en op dit moment lopen gesprekken met enkele zenders. Streven is uiteindelijk een mooi timeslot te verkrijgen op een nationale TV-zender.

 

 

 
Het is de bedoeling om in 2012 een zestal MKB in the Picture uitzendingen aan de duurzame ondernemersmarkt te presenteren. De eerste opnamen staan inmiddels in de programmering van Duurzaam24.tv en kunnen online worden bekeken via de volgende link: http://www.duurzaam24.tv/zoeken/picture

Share on Twitter
Share on LinkedInShare via email
here