Biografie


Jacqueline Zuidweg is directeur en 100% eigenaar van Zuidweg & Partners B.V. De missie van Zuidweg & Partners is het opzetten en uitvoeren van kwalitatief hoogwaardige en landelijk beschikbare schuldhulpverlening aan ondernemers en ex-ondernemers. Meer informatie over het bedrijf treft u op deze site aan in het hoofdmenu onder de knop ‘Zuidweg & Partners B.V.’

Achtergrond Jacqueline Zuidweg
Jacqueline Zuidweg heeft een Zeeuwse achtergrond, is geboren in Goes en woonde vervolgens 10 jaar lang op de Veluwe. Van 1983 tot 2001 in Amsterdam, vervolgens Bussum en sinds anderhalf jaar in Naarden. Na haar middelbare schoolopleiding startte Jacqueline Zuidweg (1965) in 1983 met een universitaire studie Nederlands recht. Na haar afstuderen in 1988 werkte zij 6 jaar als juriste bij een adviesbureau voor het MKB. Na daar ervaren te hebben dat er in Nederland geen betrouwbare, betaalbare, kwalitatief goede schuldhulpverlening voor (ex-)ondernemers was in Nederland, startte zij in 1994 met de insolventie advisering voor het MKB vanuit haar eigen bedrijf.

Inmiddels heeft de organisatie, die 75 medewerkers telt, ruim 20.000 ondernemers bijgestaan en is veel breder actief dan alleen schuldsanering aan ondernemers en ex-ondernemers, maar verzorgt ook advies en opleidingen aan professionals en schuldhulpverlening voor werknemers. Als blijk van erkenning voor haar activiteiten en ondernemerskwaliteiten is Jacqueline uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2012 (Prix Veuve Clicquot). Sinds 1 januari 2013 is Jacqueline bestuurslid van Stichting Jong Ondernemen ter stimulering van het ondernemerschap in het onderwijs. Haar eerste boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’, tips & adviezen voor en door ondernemers in uitdagende tijden, is geschreven in co-auteurschap met ondernemer en wetenschapper Josette Dijkhuizen.

Share on Twitter
Share on LinkedInShare via email
here